Subscribe to Zinmag Tribune
Subscribe to Zinmag Tribune
Subscribe to Zinmag Tribune by mail
Bianca Dragusanu
Cancan: Bianca si Bote in pat si cu Lavinia
Sanziana Buruiana
Cancan:S-au batut pe sutiene
Loredana Chivu
Cancan: Loredana Chivu are iubit generos
drasius
Libertatea: Vanatorul de violatori, otravit?

Piesa Promo Escape Records

Puteti asculta aici piesa promo a mixtape-ului escape Records.

ESCAPE RECORD IN CURAND

In curand va aparea primul mixtape Escape Records, in care se unesc 5 voci, Spyder(craiova), CGC(Bucuresti), Shaoran(Bucuresti), DMG(Rm.Valcea) si Otty(Tenerife). Intra pe www.escpaecrew.wordpress pentru mai multe detalii sau daca te intereseaza graff-ul.

Radio Crazy Hip Hop

Asculta cel mai bun radio de pe internet creat pentru iubitorii de hip hop, unde va puteti relaxa cu muzica voastra preferata.Daca ai o piesa pe care vrei sa o promovezi poti contacta staff-ul la id mess: radiocrazyhiphop.Puteti accesa radio de la acest link http://hiphopcrazy.idle.ro:8550/listen.pls

Iubesti Hip Hop-ul?

Daca iubesti hip hop-ul poti vizita si site-ul www.hiphopzone.site11.com unde puteti gasi piese , articole interesante, interviuri cu artisti si super raperi...

Super interviu cu Sunet Toxic

13:13 Reporter: cgc 0 Responses


Saptamana aceasta dam drumul la blog din nou, dupa o super mega hyper lung apauza....si primul post este un super interviu cu unul din cantaretii de rap din Romania, Sunet Toxic. Mai jos puteti vedea si un fimulet despre cum omu nostru manuieste arta si mic-ul.



1. O prezentare despre tine ?

R.Salut.Sa trecem direct la subiect.Cant de 5 ani,am avut numeroase aparitii,iar pana in prezent am scos 2 albume
:"Cuvintele Nu Mor" si "NonValorile Morale".


2. De unde ti-a venit ideea cu sunet toxic ?

R.Ideea cu Sunet Toxic mi-a venit acum 5 ani.M-am gandit ca nu o sa pot multumi pe toata lumea, iar pentru ei voi deveni
un Sunet Toxic.Mi se pare o copilarie, dar pe viitor e posibil sa il schimb insa mai astept.


3. Ce teme abordezi in general ?

R.De cele mai multe ori abordez subiecte sociale si de caterinca, dar tema generala variaza nu e ceva fix.
Fiecare piesa exprima o stare si fiecare piesa e facuta cu ideea de a se regasii cine asculta.


4.Despre album ...?

R."NonValorile Morale" are 17 track.uri si 3 colaborari: X-tasy, Dazzo si Marco.A fost inregistrat in X-tasy Music Production Bucuresti.
Am ales sa am putine colaborari din simplu motiv ca nu vreau sa se vorbeasca cum ca eu m-am folosit de alti artisti pentru a ma face cunoscut.
Am vrut sa dovedesc ca pot si singur asta.


5. La ce proiecte lucrezi si cu cine o sa ai colaborari ?

R.In prezent lucrez la un mixtape.Va pot spune inca de pe acum 2 dintre colaborarile pe care le voi face pe acest material: Arssura si Grinder.
Inca nu sunt gata toate piesele ca sa va pot spune mai multe.



6. Ce concerte ai avut de curand si ce concerte urmeaza si p unde ?

R.De curant am avut concert in Bucuresti si Pitesti , inca nu stiu ce concerte urmeaza.



7.Ai ceva contract semnat cu cineva ?

R.In prezent am o singura oferta pentru semnarea unui contract, dar inca nu am discutat termenii asa ca nu va pot spune sigur daca voi semna sau nu.



8. Ce parere ai despre cum merge treba in aria hip hop-ului la noi in tara ?

R.Parerea mea e ca Hip Hop.ul la noi in tara devine din ce in ce mai promovat.Numai ca "ascultatorii" de acest gen nu cumpara si nu vin la concerte, iar asta e o problema destul de drastica.
In momentul de fata un artist de Hip Hop face bani numai din concerte, nicidecum din vanzari.



9. care din piesele tale te reprezinta sau in care te regasesti cel mai mult ?

R.Nu e numai o singura piesa.Insa cea care imi descrie o parte din viata mea clar e piesa "Simt Ca Ma Sufoc" de pe albumul "Cuvintele Nu Mor".


10. ceva despre concertul de la campina din 2009 ?

R.Concertul din 2009 , Campina, a fost organizat de mine in totalitate si spre surprinderea mea toata lumea care a luat parte la acest eveniment a fost multumita, se poate vedea asta pe filmare.O puteti gasii pe youtube.



11. Ce parere ai despre noul album a lui Big Tow ? Si daca mai ai tu ceva de adaugat...

R.Mie personal imi place foarte mult, e un under pe placul meu.Clar eu ii dau lui Big nota 10.

Ascultati muzica buna iar daca doriti sa va interesati despre muzica mea puteti accesa blogu.ul meu official: http://sunettoxicasickmind.blogspot.com/



Read more...

DINAMO RAMANE DINAMO

18:14 Reporter: cgc 0 Responses


Invazia cainilor pe teren



Intr-o vineri astepti nerabdator tragerea la sorti pentru calificare in Europa League, timpul parca se scurge greu, ai palmele transpirate si ti le freci in fata tv-ului. La un moment dat se extrage din urna Dinamo Bucuresti si tensiune creste. Aflii adversa
ra, un nume nici foarte puternic dar nici de ras, Slovan Liberec din Cehia. Scoti un pffff din tine si spui : doamneeeee uite cu cine a cazut steaua si uite cu cine am cazut noi....
Marti dimineata pleci man
dru catre stadion sa iti cumperi bilet.Cobori din metrou la statia Stefan cel Mare. Mergi la casa de bilete si ceri unul in peluza caci ai de gand sa sustii echipa joi seara.
Vine seara cea mare , in care astepti un meci bun, si un rezultat care sa iti dea sperante la calificarea in grupele Europa League. Ajungi la stadion, iar aici intalnesti o multime in alb si rosu. Toata lumea striga DINAMO DINAMO DINAMO.
invaziaIntri in stadion si iti ocupi locul in peluza. Incepe meciul iar tu incepi sa canti cu intreg stadionul ca sa purtati baietii spre victorie.
Minutul 5 vine prima lovitura, 0-1 pentru cehi iar stadionul incepe si mai tare sa strige : DINAMO DINAMO DINAMO. Vine o lovitura mult mai grea spre finalul meciului cand cehii inscriu golul 2. Totul s-a ruinat inca din t
ur.
Un suporter dinamovist sare gardul si ia fanionul de la coltul terenului si-l arunca in teren in semn de protest fata de niste jucatori fara vlaga care nu puteau sa alerge 2 metri sau sa faca 3 pase consecutive. Imediat suporterul dinamovist este luat in primire de fortele de ordine, iar la bruscarea acestuia lucrurile degenereaza iar vulcanul DINAMO erupe. La tribuna a II-a fanii dinamovistii explodeaza de nervi si sar pe gardul stadionului , arunca cu tot felul de obiecte catre oamenii de ordine , distrug scaune, tevile de curent si boxele stadionului. PCH deja rupsesera gardul stadionului si au patruns pe pista de atletism in semn de protest pentru rusinea la care sunt supusi mereu de niste jucatori mercenari. Fortele de ordine fug ca niste lasi, iar ca o eroina fata de la marketing scote frumos suporterii afara de pe pista, moment in care apar si jandarmii asasini.
Acuzati ca vor fi suspendati pentru acte de
huliganism, DINAMO nu va patii nimic, pentru ca in raportul observatorului sta scris ca suporterii au rupt gardul si au patruns pe pista fara a avea vreun act de huliganism sau a creea vreun incident, doar in semn de protest.
Se zice ca totul a fost premeditat, toti iau acuzat pe suporterii lui Dinamo ca sunt niste animale, insa toti acestia care nu sunt cu sufletul alaturi de o echipa nu inteleg.Nu cunosc. Ce pretentii sa avem de dragomir care doar a facut blaturi, a furat, care acum are hotel si fel si fel de afaceri dubioase si o duce bine.Lui nu-i pasa de nimic.El are ce are cu cei care-l injura si atat.
invazia cainilorDupa toate acestea a aparut pe www.dinamomania.ro un comment cum ca fanii stelei ar fi urcat in metrou la romana si ar fi batut orice fan dinamovist. A doua zi apare intr-un ziar de 2 lei o declaratie de la un fan stelist care afirma cele petrecute la metrou ca ar fi batut un batran si o fata si ca au vrut sa mearga in Stefan cel Mare cu fulare cu Dinamo la gat, insa acolo ar fi fost turnati , iar dinamovistii i-ar fi batut groaznic. TOATE SUNT NUMAI MINCIUNI.
Purtatorul de cuvand al Politiei Capitalei, Ciocan, a declarat ca nu a existat nici un conflict la metrou, camerele de supravegere din statia romana nu au inregistrat nimic, nici macar vreun grup de 100 de persoane ca ar fi urcat in metrou, nu exista nici un martor care sa confirme si nici dovezi. Se spunea ca erau balti de sange insa politia a facut cercetari si nici un metrou nu are vreo picatura de sange in el. Nici un apel la 112 nu a anuntat vreun incident la metrou. Deci asadar nu va mai laudati cu NIMICURI.


Read more...

Andreea Tonciu concediata

12:21 Reporter: cgc 3 Responses
andreea tonciu
Iata cum incepem saptamana, cu o stire frumoasa pe care unii probabil o stiti de zilele trecute, stire care pe mine unul ma bucura ca am scapat de la tv de o basinoasa urata. Andreea Tonciu umilita si data afara in direct de balena ucigasa de la Kanal D, Ariana Bahmuteanu. Ce a determinat-o pe Adrina Bahmuteanu sa faca asta? Probabil ca si ea s-a saturat de fitele acelei nasoase pe care in alta emisiune o asemana unui rechin ciocan si practic umilind-o de fiecare data cand avea ocazia. Catelusul de platou a Adrianei Bahmuteanu acum este somera insa nu i vom plange noi de mila pentru ca stie sa se descurce in viata pentru ca e femeie, iar cele ca ea stiu sa o faca intr-un singur fel.
Va las sa urmariti filmul in care Adriana Bahmuteanu o concediaza in direct si o umileste pe Andreea Tonciu.





CLICK AICI PENTRU A LASA UN COMENTARIU !

Read more...

Crime la Chisinau

03:27 Reporter: cgc 0 Responses
sursa: noiigolani.ro


chisinauLa Chisinau situatia e in continuare critica. In ciuda unor declaratii date de Voronin, despre amnistiere (praf in ochii europenilor), multi oameni sunt inca arestati si tinuti in conditii crunte la diferite comisariate si puscarii. Cei agresati grav nu sunt eliberati, pentru a nu fi probe vii pentru eventualele deferiri in justitie.

chisinauCei ucisi in noaptea de 7-8 aprilie incep sa apara, oficial sunt 3 morti pana acum dar din ce stim, numarul este de cel putin 10, pe care Securitatea incearca sa le mascheze ca diferite accidente sau ca victime neidentificate.

Noi am facut un apel pe care va rugam sa-l popularizati:

---------------------------------------------------------------------------------------------
chisinauAPEL CONTRA CRIMELOR COMUNISMULUI DIN CHISINAU
Descoperirea celui de-al treilea tanar asasinat, de la Soroca, face credibila si informatia privind cel putin alti sapte asasinati, ale caror cadavre au fost ascunse de fortele speciale de securitate subordonate comunistilor de la Chisinau.

Informatia "pe surse" devine deci, credibila, si dat fiind precedentul invocat, ne asumam tragerea unui semnal de alarma cu privire la aceste asasinate si torturari in masa, inclusiv asupra minorilor - mai ales ca exista un numar de cateva sute de disparuti - si sesizam presa, organizatiile care au ca scop apararea drepturilor omului, cetatenii, organizatiile internationale, procurorii care mai respecta Codul Penal si Codul de Procedura Penala, sa intervina urgent pentru oprirea actiunilor criminale ale regimului comunist.

Consideram imperativa crearea unui Tribunal Penal International pentru Republica Moldova (inclusiv Transnistria). Solicitam ONU si UE sa intervina si sa sustina cercetarea crimelor, sa fie inspectate sectiile de politie, inchisorile, unitatile militare, toate transformate in lagare de detentie si tortura.

Aceste asasinate, tortura, violentele grave, detentia ilegala in astfel de lagare improvizate, teroarea din orase - sunt fapte mult mai grave, pedepsite mai aspru, atunci cand se petrec in timp de pace. In Republica Moldova nu exista razboi civil, exista doar o grupare criminala terorista care a acaparat parghiile de putere ale organizarii statale de la Chisinau si reprima pe oricine care, cu ocazia protestelor, sau anterior, a indraznit sa i se opuna.


CLICK AICI PENTRU A LASA UN COMENTARIU !

Read more...

Bahmu pui de cioara?

10:51 Reporter: cgc 0 Responses
Ratingul cateodata te innebuneste. Cred ca asta a patit si Bahmuteanca, care pentru rating ar face orice in direct. Pe langa ca isi face asistentele de tot rasul, nu ca nu ar fi, chiar intr-o emisiune propunandu-i uratei aleia bruneta pe numele sau Andreea Tonciu o operatie la nas, datorita marimii si formei pe care il are, asemanand-o cu rechinul ciocan. :))
Partea care m-a deranjat cel mai mult, e ca aceasta grasa infecta pe numele ei Adriana Bahmuteanu promoveaza ciorile inclusiv si pe blogul ei de la Libertatea. Mai mult, este foarte indignata, de lumea asta care e contra ciorilor. Ce aveti domne cu manelistii si muzica lor. Pai raspunsul corect este ca sunt de tot rahatelul, cu muzica loc copiata de la greci, facuta pe stilul lor tiganesc, plus ca textele lor se rezuma la am bani, am dusmani si ma"iubeste"femeile. Ati auzit voi alt subiect in mizeriile lor de melodii? Orice carnacior mic si cu ceva lei in portofel de la tati vrea sa cante manele. Nu are voce da poate apare la tv s adea gata uratele. Uratele fara voce acum isi fac piese "house". :)))) Auzi...house. Doamne mare ti-e gradina. Pai e simplu, baga 4 versuri in engleza, le repeta in trei strofe si doua refrene si aia e piesa. De ce? In speranta ca urata apare la tv si se alege si ea cu fat-frumos cu cascaval. Ce au in comun cele doua specimene? Pe langa ca nu au voce de care are grija in studio nenea inginerul de sunet care are programe si le rezolva, cel mai grav este ca se cred dupa o piesa inregistrata "vedete". Si asta innebuneste parca pe toata lumea. Aloooooo...trezirea!!! Cum zice 1-Q Sapro intr-o piesa mai veche..."Romania, trezeste-te!"
Revenind la Bahmuteanca nu stiu ce sa cred. E pui de cioara sau e inculta? Am o vaga impresie ca le prinde pe amandoua. Dar ce mai conteaza cand frigiderul este plin, cardul este plin, usile sunt deschise, traiasca nenea Prigoana ca altfel mureai de foame cu mata in casa si nu mai faceai nici atatia copii.

CLICK AICI PENTRU A LASA UN COMENTARIU !

Read more...

Am revenit - Penescu cercetat

02:08 Reporter: cgc 0 Responses
cornel penescuAm absentat ceva zile cu articolele pe blog insa acum am revenit si sper sa o tin lant ca pana acum, cum v-am obisnuit in fiecare seara cate un articol. S-au intamplat multe evenimente in ultimile zile, insa cea mai surprinzatoare pare fi arestarea lui Penescu, patronul echipei FC Arges, dar si hypermarketului PIC. Acesta este acuzat de mituirea catorva arbitrii din Liga 1 pentru a i se oferii ajutorul in meciurile cu Craiova, Otopeni sau Bistrita. Din lista arbitrilor acuzati fac parte Tiberiu Lajos, Bogaciu si Savaniu. La audieri a fost chemat si cel care a facut legatura, stiindu-se prea bine de prietenia dintre Penescu si Constantin, seful arbitrilor.
Si cum nu erau de ajuns toate, Mircea Sandu face o declaratie idioata intr-o conferinta de presa, cum ca a fost sunat de o sursa care l-a anuntat ca un meci va fi blat, caci se va termina la o diferenta mai mare de 3 goluri, totul tiberiu lajosfiind aranjat de o casa de pariuri pentru insusirea unor castiguri din acest "sport". Banuiala unui ziarist la fel de cretin precum declaratia presedintelui FRF, cum ca meciul ar fi Dinamo - Vaslui 4 - 1 a fost spulberata de Mircea Sandu cu un "NU" sigur, astfel ca celalalt meci care a ramas fara un raspuns de "NU" fiind FC Brasov - Gloria Buzau 4 - 0. Dupa toate aceste declaratii, "Nasul"a intors-o ca la Ploiesti, afirmand ca nu se referea la nici un meci din prima liga.
Se pare ca dupa Becali, a urmat Penescu si Constantin, probabil urmeaza si niste adevarati hoti, care i-am vazut cu ochii mei avantajand fel si fel de echipe, in ultima vreme CFR Cluj sau Unirea Urziceni, ei fiind Lajos si Savaniu, Savaniu fiind arbitrul de casa si al Stelei.
Bomba a venit insa pe OTV unde un cetatean pe nume Cristi, a spus ca Penescu a fost arestat la ordinul presedintelui Traian Basescu pentru ca a refuzat sa sponsorizeze campania fiicei sale Elena Basescu. Acesta stia de toate acestea de la varul sau, care lucra ca director la una din firmele lui Cornel Penescu si stia tot ce se intampla. Acesta a mai spus ca Penescu nu e singurul om cu bani din Pitesti care trebuia sa sponsorizeze campania electorala a Elenei Basescu.
Despre aceasta sponsorizare stiam sincer si eu, insa nu m-am gandit ca nu va avea loc. Asta denota faptul ca presedintele pe care voi l-ati votat majoritatatea, a facut publicitate "sponsorului" Penescu fara ca acesta sa-si fi dat si acordul, totul parand ca un ordin pana la urma.

Read more...

CLIPUL ZILEI




Mail :
blogul_lui_cgc@yahoo.com

id : blogul_lui_cgc